miércoles, 16 de diciembre de 2015

PLANIFICACIÓ DEL GROOMING

Fa uns quants mesos que vam començar a preparar una xerrada informativa per als pares de les escoles. Els altres grups van decidir cercar informació sobre el bon ús de les tecnologies i alguns dels perills que ens podem trobar. Però en canvi la meva companya i jo vam decidir, fer-ho sobre el grooming.

El fet d'escollir aquest tema va ser perquè no volíem explicar el mateix que els nostres companys i companyes i aprofundir una mica més amb un dels aspectes negatius que té internet. D'aquesta manera podríem veure més clar que s'ha de fer un bon ús de les tecnologies.

La feina previa a la xerrada és molt important, ja que hem de cercar tota la informació i contrastar-la. Aquesta la vam buscar a diaris digitals, xarxes socials, youtube, pàgines web... Tot seguit us deixo les que ens van servir de més ajuda:

1- Aquesta pàgina web fa referència a un projecte que va crear l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Aquí podem trobar respostes sobre què és el Grooming?...


2- Amb aquesta pàgina també ens parla sobre l'eix vertebral de la xerrada, però a més, ens dona diferents enllaços per accedir a blogs, noticies..


Finalment us deixaré dos vídeos relacionats amb el tema. 

3-La primera de totes es del Club Super 3. On a part de parla sobre el Grooming, fa referència a altres problemes que hi ha per internet. Aquest va molt bé per ensenyar-lis als més petits que és i quines conseqüències té.


4- Aquest vídeo va adreçat adolescents, ja que la protagonista ho és. Per tant, ens serveix d'adaptació per als més grans.






Cal dir que a part de consultar per la xarxa, també vam parlar amb els mossos i ens van dir que consultessim la seva pàgina web on també trobaríem informació i l'accés a posar la denuncia corresponent, en el cas que s'hagi de fer. A més, també ens van informar que fan xerrades a les escoles per informar sobre el tema.

Una vegada cercada tota la informació vam veure convenient fer una enquesta als pares els quals ens anàvem adreçar, ja que d'aquesta manera sabíem des de quin punt començar a plantejar la xerrada.






No hay comentarios:

Publicar un comentario